Spraytan

Spraytan er for dig der gerne vil se lækker solbrun ud hele året, uden at skulle udsætte kroppen for skadelige stråler der giver tør, irriteret og i voldsomme tilfælde en syg hud. Der er flere der får lavet en spraytan inden et event som fx bryllup. Farven holder i ca. 5-10 dage og behandlingen er fuldkommen ufarlig - den er endda fri for parabener, så selv den gravide kvinde kan nyde godt af en smuk kulør.


Før behandlingen:

For at få det bedste resultat er det vigtigt, at du peeler huden dagen inden, det må gerne være aftenen inden. Det kan enten gøres med bodyscrub eller handske. Det er vigtigt, du får skrubbet hele kroppen, da tør hud/døde hudceller kan give et ujævnt resultat. Du må gerne tage bodylotion på for at fugte huden efter badet. Undgå antiperspirant deodorant helt på selve dagen, og bodylotion (hvis ikke muligt, så tidligst 3 timer inden behandlingen).


Under behandlingen:

Du bliver spraytannet med professionelt airbrush udstyr, hvor væsken bliver påført med klare instruktioner omkring hvordan du skal bevæge kroppen. Behandlingen tager som regel ikke mere end 15 min. og du vil bagefter skulle vente 1-2 min med at tage tøj på og du vil få udleveret et håndklæde til at tørre evt. løbende væske væk. Jeg anbefaler, at du tager løst sort tøj på og helst ingen bh efter behandlingen, da stramtsiddende tøj kan give en ujævn behandling. Hvis farven smitter af på tøjet, kan det som regel altid gå af i vask - dog bliver tøj ikke erstattet hvis det ikke er tilfældet.


Efter behandlingen:

Kuløren vil tage til i styrke, som timerne går efter behandlingen, men bare rolig - du bliver ikke unaturligt orange. Alt efter hvor mørk en farve du vil opnå, kan du tage bad fra 4 timer (mindre intens) til 6 timer (fuld intensitet). om du venter med bad 6 timer eller til dagen efter, ændrer ikke resultatet. Vær dog opmærksom på, at overskudsfarven sidder på huden og evt. vil smitte af på sengetøjet indtil du har været i bad. Du må ikke træne umiddelbart efter behandlingen, først efter du har været i bad (4-6 timer). Overskudsfarven vil blive skyllet af i badet og du vil herefter få det endelige resultat.


For at opretholde dit solbrune resultat anbefaler jeg, at du smører dig hver dag efterfølgende med bodylotion, så huden bliver fugtet og derved ikke udtørrer eller krakelerer, så spraytannen forbliver jævn. Hvis du har en lotion med selvbruner, kan du også benytte sådan en. Jeg anbefaler Vita Liberata.