SkinPen

SkinPen behandling er for dig, der ønsker at reducere fine linjer/rynker, pigmentforandringer, strækmærker og ar i huden. Metoden består i, at du, ved hjælp af 12 små nåle, får prikket tusinde små huller i underhuden og derved stimulerer huden til at skabe nyt kollagent væv, som giver en naturlig genopbygning og en permanent forbedring af huden. SkinPen kan bruges stort set alle steder på kroppen. 


Før behandlingen:

Du skal ikke forberede noget før behandlingen, men det kan være en god ide at huden er fri for makeup. Det anbefales, at du ikke har opholdt dig i solen i mindst en uge før behandlingen.

Hvis du er gravid, er solskoldet, har åbne sår, aktiv akne, har herpes i udbrud, har eksem eller psoriasis, har ukontrolleret diabetes, er i behandling med blodfortyndende medicin, kemoterapi, har tendens til at danne kraftige keloide ar kan du ikke behandles.


SkinPen behandlingen gør normalvis ikke ondt, men hvis du er nervøs, kan du med fordel smørre lokalbedøvende creme hjemmefra.


Under behandlingen:

Inden behandlingen går igang, bliver huden grundigt afrenset og desinficeret. Der vil blive påført et aktivt serum, der passer til din behandlingsplan, og som igennem SkinPen trænger 400% mere effektivt ind i huden. Herefter udføres behandlingen med engangsnåle, som bliver ført henover huden i forskellige dybder. Behandling af ansigtet tager typisk 20-30 min. Behandlingen sluttes af med en kølende fugtmaske med beroligende og anti-inflammatoriske egenskaber.


Efter behandlingen:

Umiddelbart efter behandlingen, vil huden blive rød og minde om en let til moderat solskoldning. Rødmen vil dog forsvinde ca. 24 timer efter behandlingen. Det er også normalt, at du kan opleve tørhed i huden i dagene efter - her anbefales du at bruge en god fugtgivende creme. Du kan med fordel tage kollagen-tilskud, der vil booste behandlingen yderligere.


Hvor tit skal jeg have behandling?:

Et behandlingsforløb består typisk mellem 3-6 behandlinger med minimum 4 ugers mellemrum. Herefter anbefales det at vedligeholde resultate med 1-2 behandlinger årligt.