Single Lash Extensions

Med Single Lash Extensions får du sat et længere og fyldigere vippehår på dine egne vipper, så du derfor slipper for mascaren.


Single Lashes kan påsættes på mange måder, og vi taler derfor om først, hvilket look du ønsker at opnå. Du kan få et helt naturligt eller et mere dramatisk look. Jeg skal nok vejlede dig og komme med min anbefaling hvis du selv er i tvivl.


Før behandlingen:

Inden behandlingen er det vigtigt, du ikke har mascara på. Det er en fordel, hvis du ikke har haft det de seneste 4 timer, da makeupfjerner indeholder olie der kan nedsætte holdbarheden og besværliggøre påsætningen af vipperne. Jeg renser vipperne inden behandlingen for at fjerne makeuprester, søvn etc. skånsomt.


Under behandlingen:

Når du får lavet Single Lash Extensions, har du lukkede øjne under hele behandlingen. Da man har utroligt mange vippehår, tager behandlingen som regel 2-2,5 timer at lave alt efter hvor mange vipper du har. Der er stille musik og et tæppe til at holde dig varm - det er også gerne tilladt at tage en velfortjent lur under behandlingen.


Efter behandlingen:

Når du har fået lavet dine Single Lash Extensions er det vigtigt, vipperne får ro de næste 24 timer. Undgå derfor damp, vand, gnide øjne eller pille i vipperne etc. Du skal børste dine vipper med den udleverede børste et par gange om ugen.


Resultatet holder i ca. 4-6 uger, men jeg anbefaler at få en opfyldning 2-3 uger efter behandlingen, for at bibeholde looket. Går der længere tid, skal der betales for et nyt sæt.