BEHANDLINGER


Hos AUMA Beauty tilbyder jeg en række behandlinger som gør, at du kan få hele paletten hos mig. Jeg uddanner mig løbende, så hvis der er en behandling du synes, der mangler i min klinik, er du mere end velkommen til at skrive til mig.


Nogle behandlinger kræver et skræddersyet forløb, som bliver aftalt med dig på forhånd. 

Permanent Hårfjerning

Med Permanent Hårfjerning slipper du for stikkende hår og irriteret hud ved skrabebarbering. Med SHR laserteknologi, kan dine hårsække mindskes med op til 90%. Der bliver lavet et skræddersyet forløb netop til dig.


Se priser og book din tid her

Single Eyelash Extensions

Ved Single Eyelash Extensions får du sat ét vippehår for hver af dine egne vipper. Man kan både få et naturligt eller dramatisk look, som vi selvfølgelig aftaler på forhånd inden behandling


Se priser og book din tid her

Lash Lift inkl. Farve


Få de smukkeste dådyr-vipper, med en permanent bøjning af vipperne. Lash Lift er en skånsom behandling, som giver et naturligt smukt look, ligesom hvis man har mascara på. Jo længere vipper du har, jo fyldigere look vil du opnå.


Se priser og book din tid her

Spraytan

Med en spraytan bliver du lækker solbrun uden skadelige stråler fra solen og en hud der bliver indtørret, rød og irriteret. Behandlingen foregår i en kabine med personlig spraytan og  holder op til 10 dage.


Se priser og book din tid her

Farvning af vipper

Dine vipper bliver farvet med blåsort, så du får et skønt og naturligt look.


Se priser og book din tid her

SkinPen

SkinPen består af 12 små nåle, der laver en række fine huller i huden, som stimulerer huden til at danne kollagen. Behandlingen er effektiv mod akne, ar, strækmærker og reducering af fine linjer/rynker.


Se priser og book din tid her

Wellness massage

En helkropsmassage der giver større velvære, mindsker stress og giver en bedre kropsfornemmelse. Du får en grundig afspænding af hele kroppen, med særlig fokus på ryg, skuldre og nakke.


Se priser og book din tid her

Brow Lamination inkl. Farve


Brow lamination er til dig, der gerne vil opnå fyldigere bryn med dine egne hår. Ved at permanente brynene i en lodret position, formes brynet til et fyldigere look. Brynene bliver farvet, så de matcher dit ansigt og resultatet holder 4-6 uger.


Se priser og book din tid her

Japansk Lifting

Japansk Lifting er det naturlige ansigtsløft uden kirurgi. Behandlingen består af spirulina-maske, ansigtsmassage, saltstensmassage, fugtmaske og massage af nakke, hovedbund samt fod- og underbensmassage.


Se priser og book din tid her

Retning af bryn inkl. Farve

Dine bryn bliver trimmet, vokset og rettet til i din naturlige bryn-form og du vil få farvet brynene.


Se priser og book din tid her

Er du klar til at booke?